top of page
Søg
  • mellinnahizolde

Udrensning af gamle mønstre og energi

Vi skal slippe noget gammel for at lade noget nyt komme ind. For at skabe vækst er det nødvendigt at lukke ned for det der ikke virker, sige farvel til relationer som ikke tjener os. Dette sker også i vores navneudrensning. Jeg har selv måtte slippe både relationer og ting for at komme fri af gamle mønstre og overbevisninger. For så at lande på et højere niveau og kun bruge tid på de ting jeg næres af og med de relationer der giver energi i mit liv. Det er sejt, hårdt og svært, for tit holder vi fast i det tygge og vante, ikke fordi det er godt, men fordi det er det vi kender. Vi ved ikke hvad der venter forude og det kan for nogle være MAKS skræmmende. Her øver jeg mig selv i at læne mig ind i tillid til at universet er med mig.

Nogle gange kan det være en fordel, at søge hjælp undervejs i processen med at slippe. Det er ikke altid vi selv kan se hvad vi holder fast i. Tit er det et mønster som stammer fra barndommen og her kan jeg især anbefale kropsterapi, fordi det hjælper med at slippe de blokeringer som har sat sig fast i kroppen. Jeg benytter også selv essentielle olier til at hjælpe mig med store følelser og til at se tingene oppefra når der har været en spids og uhensigtsmæssig episode. Vi er 100 % ansvarlige for vores del af situationen og vores handlemønstre, nogle gange bliver konflikter hvor vi føler os ramt overtaget af vores ego og så kan det blive grim mudderkast. Hvis vi bruger helikopteren og minder os selv om at det der sker i dig er dit og det der sker i mig er mit, kan det være en hjælp.

Der er ingen smutvej til et højere bevidsthedsniveau. Vi er nødt til at kigge på os selv og arbejde med vores traumer, så vi ikke gentager uhensigtsmæssige mønstre igen og igen. Jeg har været der og er stadig på rejsen, men konflikterne bliver færre, følelsesmæssige udbrud bliver mindre og kortere og man kan hurtigere springe ud af situationen og op i helikopteren, når man øver sig. Nogle kan trække følehornene ind allerede i konflikten og andre skal bruge noget alenetid efter på at bearbejde med selvhjælpsøvelser.

Når du skifter navn til et rent numeroskop, sker en udrensning af det gamle navn, med de gamle energier og mønstre. Alt skal renses ud, hvis du har mange vredestal men aldrig har følt dig som en vred person, vil du kunne opleve at fordi den så har været holdt nede, vil du i udrensningen kunne flippe ud over diverse ting. Du vil måske pludselig eksplodere når nogen træder på dig, men hvor du før bare ville ignorerer dette. Det kan være overvældende, men det er en del af processen. Dette vil stoppe når du har haft dit karmiske slip, for der vil dine gamle energier være lukket ned og så kan du fuldt ud fokusere på at lære de nye energier at kende. De nye energier spiller ikke fra dag et og det er fordi det er nye kombinationer, som du skal lære at navigere i.

Alt kan ændres fordi du ændre dig. Din essens, dit livsformål og hvorfor du er her ændres ikke ved at skifte navn. Men måske har dine navne blokeret for at du kunne mærke og udleve din essens og derfor vil du måske alligevel føle du forandre dig. Fordi det dit hjerte længes efter vil ændre sig, som omverdenen ser dig, hvordan du har det med dig selv og dine relationer. Især hvordan du har det indeni, for hvis du har haft det svært med eks. Lavt selvværd, vil du opleve en helt anden power i det nye setup. Det kan jeg sige, fordi jeg kun laver rene setups med rene hovednumeroskoper og højt vibrerende undernumeroskoper.

En del af min essens er kommunikation, men i mit numeroskop var der er talkombinationer, som gav mig synlighedsallergi. Det betød, at jeg mærkede et behov for at kunne kommunikere. Jeg har altid haft en masse på hjertet, men jeg er ikke kommet ud med det, fordi ikke trives i spotlight. I spotlight mener jeg også en gruppe på måske 5-6 stykker. Så blev jeg genert og havde lyst til at gemme mig i tapet når det blev min tur til at snakke. Meget underlig kombination som også gjorde mig social angst, jeg kunne bruge flere uger på at være nervøs for en aftale også selvom jeg glædede mig og det var med mennesker jeg holdte af. Mit humør op til var altid svingende og stressende og jeg endte altid med at komme for sent fordi jeg så blev usikker og så kunne jeg ikke finde tøj eller noget. Efter aftaler var jeg altid fuldstændig drænet for energi og havde lyst til at gemme mig i sengen, for tænk hvis jeg havde sagt noget forkert. Det var mildest talt drænende og til sidst blev aftalerne mindre og færre og især efter jeg fik min datter fordi der ikke var tid at lade op efter. Da jeg skiftede navn første gang, slap den sociale angst, som et vindpust. Det var vildt. Nu er det kun hvis jeg har aftaler med personer jeg ikke næres af at der kommer noget nervøsitet frem ellers er den sluppet. Det er så fedt. Jeg kan stadig komme til at sige nogle ting som bliver misforstået, fordi jeg stadig renser ud i 12/3 som på den ubalancerede side bl.a. står for misforståelser. Her hjælper olierne til at håndtere disse følelser, så jeg ikke skal gå med dem flere dage, men kan slippe dem kort efter og så tilgiver jeg altid mig selv i stedet for at blame mig selv og gøre mig forkert som jeg gjorde før. Men episoderne er der færre af, fordi jeg er så tæt på at være i mål med min udrensning og mit karmiske slip, at jeg virkelig har renset ud i 12/3:-)

Andre ting der er forandret efter mit navneskifte, er mit forhold til penge. Før var jeg bange for at miste dem jeg havde og sparrede med alt hvad jeg kunne. Nu er min indstilling, at alt er energi. Når jeg lever efter min essens, skal jeg nok have råd til det, som jeg skal bruge. Nogle gange når jeg mærker et snert af at det er stramt, kommer der penge ind fra højre. En dag fik jeg et skriv om en gammel forsikringssag var blevet fejlbehandlet og jeg ville få udbetalt en sum penge, det kom lige fra højre og var ikke noget jeg kunne have set komme. Har oplevet flere at disse episoder, det er vildt.

Jeg har oplevet at det jeg næres af ændres. Jeg elskede engang en rød bøf og bland selv slik. Det er ikke noget der nære min krop og lysten til det er simpelthen forsvundet. Jeg næres af mad der opløfter mig med energi og det er helt fysisk. Sidst jeg spiste rødt kød, blev jeg så dårlig at jeg kastede op en hel nat. Mit system sagde nej tak og jeg mærker det samme, når jeg overspiser, så sker der noget med min krop, hvor den bliver helt utilpas. Et signal jeg kunne overhøre tidligere, som nu taler så højt, at det vil føles ukærligt ikke at tage sig af det. Min krop er trods alt min sjæls hylster og den skal have det godt og være næret og æret.

Jeg har skiftet tøjsmag, eller det vil sige, jeg er ikke helt landet i hvor jeg er, men jeg kan mærke en masse af det jeg havde før, ikke nære mig mere og derfor skal videre til andre. Der har været store oprydninger i gang og solgt en masse, så den gamle energi ikke tynger mere.

Noget andet vildt er, at jeg kan mærke min passion. Når jeg er passioneret om noget flyder tid og rum sammen. Ligesom da jeg var barn og kunne fordybe mig med leg eller en tegning. Det kan jeg igen. Numerologien og det spirituelle univers er jeg fuldstændig blown away over. Jeg er så inspireret og kan bruge timer på at fordybe mig. Det er aldrig sket før. Jeg har haft meget karriereforvirring og ikke følt mig kaldet til noget, så det her er det vildeste. Tænk at få lov til at arbejde med det man næres af. Det er fedt. Jeg tænker ikke længere åhh nej nu er det mandag igen og så skal jeg på arbejde. Jeg er glad og næres af alle slags dage, fordi de kan noget forskelligt. Jeg er dedikeret når jeg arbejder og når jeg er med mine børn skænker jeg ikke arbejde en tanke fordi jeg mentalt lukker ned for det. Det føles så godt.

Dette var et langt skriv med input om at slippe mønstre og ændre vaner i forbindelse med udrensning. Jeg kommer til at skrive mere om udrensningen, da det er noget som har fyldt meget for mig og som jeg ønsker at støtte mine kunder i.


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Jeg har lyst til at dele min vilde oplevelse mens den stadig er frisk. I går kl. ”fem i sengetid” kom jeg i tanke om fuldmånen og om at denne var en særlig slags, det var et farvel til de lyse tider o

bottom of page