top of page
Søg
  • mellinnahizolde

It’s time to shine

Denne sætning bed sig lige fast. Dagen i dag er 17/8 som kaldes stjernen og står for synlighed og spotlight. 17/8 giver en unik udstrålling og et kunstnerisk talent. Jeg oplever den som dragende. Man kan skinne igennem på en scene. Mange synlige kunstnere bærer denne energi. I sin balancerede form vil man nyde opmærksomheden positivt, hvis energien er ubalanceret kan man komme til at gøre sig uheldig bemærket med spotlight på. Det er udødelighedens tal, så med 17/8 vi man blive husket efter sin død. 17/8 er også et spirituelt tal ligesom det rene 8 tal.

17/8 er et skæbnetal og hvis det bliver for kraftigt kan det give synlighedsallergi. I den milde grad vil man være bange for at stå i spotlight og på en scene. Hvis det er meget slemt kan man have svært ved at deltage i for andre almindelige sociale sammenhænge, hvis man risikere at komme i fokus.

17/8 er en energi jeg kender virkelig godt. Jeg havde energien som fornavn, som søjle og i mit psykiske selv. Det var for meget for mig og den tippede over til den ubalancerede side. Jeg følte mig tit gennemsigtig og havde lyst til at krybe i tapetet. Min essens handler om kommunikation og netværk, men jeg var fuldstændig blokerede i dette fordi jeg ikke kunne klare andres øjne og fokus på mig. Blev helt nervøs og bange og fik hurtigt svaret på spørgsmål. Tit med ja/nej eller korte lukkede sætninger. Jeg havde et stort ønske om at være en del af fællesskabet og oplevede at have meget på hjertet, men var blokeret i at få det ud. Når jeg skulle deltage i sociale sammenhænge, hvor jeg kunne risikere en lillebitte spotlight var jeg nervøs længe op til. Og brugte nærmest al energien inden jeg var kommet afsted. Når jeg kom hjem, led jeg af sociale tømmermænd, da jeg samtidig havde meget 12/3 som står for bl.a. misforståelser. Kunne jeg tænke længe over hvad jeg havde sagt og hvordan det blev opfattet. Det var forbundet med stor skam og drænede mit selvværd. Det er faktisk ikke noget jeg har delt før, fordi jeg følte mig så anderledes. Da jeg skiftede navn, forsvandt min ”sociale angst” over night. Nu tænker jeg ikke over sociale begivenheder før jeg er på vej og de dræner mig ikke for energi dagen efter. Nogle af dem giver glæde og overskud, fordi jeg faktisk er mere socialanlagt end mit navn hæmmede mig i. Jeg har så meget på hjertet, der skriger for at komme ud og shine. Tiden er til det nu. Jeg kan også finde ud af smalltalk, noget jeg aldrig har kunnet før og endda med fremmede. Livet er meget lettere uden denne blokering.

Jeg kender en masse som elsker 17/8 energien og hvor de shiner med den. Det er en fed energi, hvis man kan bære den og den står i et rent numeroskop, hvor den kan få lov at udfolde sig balanceret og positivt.

Numerologien er vild magisk. Jeg synes det er fedt, at energierne kan forme og farve os. Hjælpe os med at udfolde vores potentiale og (selvfølgelig hæmme os, med et ubalanceret numeroskop). Med et rent numeroskop, kan livet opleves lettere, som om det glider bedre og de forhindringer der opstår er lettere at navigere i. Du kan lettere mærke din sjæl og kan kigge og opleve verden fra dens kald. Mit ønske er, at alle måtte opleve denne vilde transformation det er, at skifte til et rent numeroskop. Hvis et navneskifte kalder på dig, så kontakt mig, jeg er her for at skabe harmoniske numeroskoper, som får dig til at shine.


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Vi skal slippe noget gammel for at lade noget nyt komme ind. For at skabe vækst er det nødvendigt at lukke ned for det der ikke virker, sige farvel til relationer som ikke tjener os. Dette sker også i

Jeg har lyst til at dele min vilde oplevelse mens den stadig er frisk. I går kl. ”fem i sengetid” kom jeg i tanke om fuldmånen og om at denne var en særlig slags, det var et farvel til de lyse tider o

bottom of page