top of page
IMG_7577.jpg

DOTERRA'S ESSENTIELLE OLIER

Oliernes betydning for mig

Det føltes som om olierne dumpede ned i  mit liv fra den ene dag til den anden. Forstod først ikke hvad det gik ud på, at bruge olier, men hørte om effekten og blev mega passioneret og nysgerrig. Jeg  brugte alle mine timer på at finde ud af hvad det var. Kendte ingen der brugte olier med vidste jeg skulle i gang. Inden jeg modtog første pakke vidste jeg de virkede. De duftede fantastisk! Noget der før har afholdt mig fordi jeg har parfumeallergi, men hey dem her kan jeg tåle og jeg er vist så småt også ved at have parkeret allergien i min udrensning:-)

Jeg bruger olierne som støtte og de har især været gavnlige på de svære dage i min navneudrensning. Dage hvor jeg ikke har lyst til at stå op fordi jeg er i mine følelsers vold, kan jeg enten gå med følelserne eller starte dagen med et par dråber Wild Orange eller Lemon i mit vand og allerede der mærker jeg forandringer i mine celler og mit sind. Hver dag finder jeg en olie som passer til dagen og smører lidt på. Hvis jeg har det godt kan jeg også bare smøre lidt beautiful på halsen. Den virker for jeg føler mig beautiful når jeg går ud og møder verden med den. Det er vildt. 

Der findes i øvrigt et børnekit, som er er serie med roll'ers hvor mængden er tilpasset børn. De olier bruger mine børn dagligt, da de hjælper på store følelser, smerter i kroppen eksempelvis vokseværk, der er sove olier og nogle som kan benyttes i stedet for panodil. Mine børn elsker olierne og kommer selv og spørger efter dem, når der er behov. 

Olierne kan ikke købes i butikker men du kan signe op under mig og blive en de af doTERRA's univers. Her kan du købe olier til eget brug eller blive bygger, hvor du kan få signet kunder under dig. Hvis du vil vide mere om hvordan du bliver kunde så  er du velkommen til at kontakte mig.

bottom of page